Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

YÜREĞİR’DE İBADETHANELER DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENİYOR

YÜREĞİR’DE İBADETHANELER DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENİYOR

BAŞKAN KOCAİSPİR: “İBADETHANELER ORTAK DEĞERLERİMİZDİR”

 

BASKAN KOCAISPIR: “IBADETHANELER ORTAK DEGERLERIMIZDIR”

 

Yüregir Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler, Yüregirlinin ibadetlerini saglikli ve temiz bir ortamda yerine getirebilmeleri amaciyla ilçedeki ibadethaneleri düzenli olarak temizliyor.

 

Caddeler, park ve sokaklarin yani sira camii ve ibadethanelerin de saglik kurallarina uygun olarak temizlenmesine dikkat ettiklerini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Ibadethaneler halkimizin ortak degerleridir. Biz bütün ibadethanelerimize ayni degeri veriyoruz. Temizlik Isleri Müdürlügü’ne bagli ekiplerimiz ibadethanelerimizi düzenli bir sekilde detaylica temizliyor.

 

Yaptigimiz temizlik çalismasi ile ilçe sakinlerimiz daha saglikli ve huzurlu ortamda ibadet ediyor. Topluma açik olan ve özellikle temizligin imandan geldigine inanan bir dinin mensuplari olarak manevi ve kutsal alanlarimizda profesyonel araçlarimiz ve deneyimli ekiplerimizle çalisarak hijyen ve saglik kosullarina dikkat ediyoruz.” seklinde konustu.

 

Cami, cemevi, türbe, ziyaret yerleri ve kutsal mekânlari düzenli olarak temizleyen Yüregir Belediyesi, verdigi hizmet ile halkin da takdirini topluyor.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı